Mooiste studentes van hbo en universiteit op kalender

06/11/2009 15:03

Studenten.nl

Studenten.nl organiseert samen met Ulla Models, de verkiezing Mooiste studente van het jaar. Van de 12 mooiste studentes wordt een kalender samengesteld, die eind dit jaar verkrijgbaar zal zijn.

Vanaf vandaag kunnen de studentes zich aanmelden op www.studenten.nl. De verkiezing is opengesteld voor studentes van hbo en universiteit. De verkiezing bestaat uit een voorronde per studentenstad, waarna een finale volgt. Bezoekers van Studenten.nl kunnen stemmen wie volgens hen de mooiste is. De 20 mooiste studentes krijgen een gratis fotoshoot, door de befaamde fotograaf Bert Barelds, bekend van onder anderen de Waterhouse expositie. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen. "De studentes reageren erg enthousiast." aldus Karen Raats van Studenten.nl.

De deelnemende studentes kunnen naast een gratis fotoshoot ook nog eens 1000,- euro winnen. "Veel studentes weten van zichzelf niet hoe mooi en fotogeniek ze zijn." aldus Claudio Minnai, directeur van Ulla Models uit Amsterdam. "Meedoen aan deze verkiezing kan voor de studentes dan ook een grote internationale doorbraak betekenen."

Van de 12 mooiste studentes wordt een kalender samengesteld. De opbrengst van de kalender gaat voor de helft naar de Glazenhuis actie van Radio 3FM, die samen met het Rode Kruis geld inzamelt voor malaria bestrijding. Studenten.nl werkt voor deze actie samen met Sapph lingerie, Radio 538 en Vero Moda.

Over Studenten.nl

Studenten.nl is dé site voor studerend Nederland. Het is de portal naar alle informatie waar je als student maar naar op zoek kunt zijn. Nieuws, blogs, polls, filmtips, kamers, dating, kroegen, eetcafés, opleidingen, verenigingen, studieboeken, alumni, uitgaan, aanbiedingen, abonnementen, vakanties, stages, carrière, lifestyle en nog veel meer.

Studenten.nl is een initiatief van Jan-Peter Cruiming. Jan-Peter Cruiming is oprichter van NationaleVacaturebank.nl, dat hij enige jaren terug verkocht aan VNU.

Over Ulla Models:

Ulla Models is een van de top modellenbureaus van Nederland. Ulla selecteert de modellen voor internationale bedrijven.





http://www.studenten.nl/verkiezing

http://www.Studenten.nl