Ingezonden persbericht



- Persinformatie -

Met Neckermann naar nieuwe topbestemmingen in het Midden Oosten:

Ontdek het intrigerende Jordanië en mondaine Dubai!

Neckermann Reizen, marktleider in winterzonvakanties, lanceert dit winterseizoen twee unieke topbestemmingen: Het intrigerende Jordanië en het mondaine Dubai. Twee uitdagende bestemmingen, waarbij unieke bezienswaardigheden eenvoudig worden gecombineerd met strand en cultuur. De vele mogelijkheden zijn naar wens te combineren in één vakantie. Dat maakt een bezoek aan deze twee bijzondere bestemmingen tot de ultieme Midden Oosten ervaring.

Het nieuwe wereldwonder in Jordanië
Vanaf vrijdag 6 november brengt een wekelijkse directe vlucht van Amsterdam naar Aqaba vakantiegangers in slechts 5 uur naar het fascinerende Koninkrijk Jordanië. Hier biedt Neckermann alle mogelijkheden voor een afwisselende vakantie. Rondreizen met gegarandeerd vertrek en Nederlands sprekende begeleiding die leiden langs de vele bezienswaardigheden van het land. Ontdek de geheimen van de Dode Zee, bekijk de opgravingen van Jerash en het nieuwe wereldwonder Petra. De kwaliteitsresorts in Tala Bay aan de Rode Zee bieden de mogelijkheid voor een ontspannen strandvakantie. De stadshotels in Aqaba en Petra zijn een uitgelezen uitvalsbasis om de omgeving op comfortabele wijze te verkennen en de hotels aan de Dode Zee zijn ideaal voor een heerlijke wellness vakantie. Alle door Neckermann geboden hotels zijn te combineren, zodat de vakantie geheel naar eigen wens ingevuld kan worden. Op deze manier creëert iedere vakantieganger zijn/haar persoonlijke ultieme Jordanië reis.

Schitterend Dubai
Ook de Verenigde Arabische Emiraten, met het indrukwekkende Dubai, schitteren in het nieuwe winterzonaanbod van Neckermann. Rondreizen die u brengen langs de highlights van de Emiraten, of zelfs naar het mystieke Oman. Neckermann biedt diverse hotels in Dubai. Variërend van het unieke luxe hotel Atlantis Palm tot het centraal gelegen Coral Deira hotel, dat een uitstekende basis vormt om deze bijzondere stad te ontdekken. Wie op zoek is naar een luxe en ontspannen strandvakantie kan terecht in één van de prachtige resorts in Ras Al Khaimah en Fujairah.

Prijzen en verkrijgbaarheid
Consumenten kunnen voor actuele prijzen en beschikbaarheid terecht op neckermann.nl of bij het reisbureau.

Over Neckermann
Neckermann biedt vliegreizen naar populaire zonbestemmingen over de hele wereld. Ieder jaar kiezen meer dan een half miljoen mensen ervoor om met Neckermann te reizen en dat is niet zomaar. Want Neckermann heeft alles goed geregeld, zodat u kunt genieten van een zorgeloze vakantie! Neckermann is onderdeel van Thomas Cook Nederland. Tot deze organisatie behoren ook Vrij Uit en het reisbureauketen Thomas Cook Travel Shops. Jaarlijks kiezen 1,3 miljoen Nederlanders er voor om hun vakantie door één van de merken van Thomas Cook Nederland te laten verzorgen.