Ingezonden persbericht



---



PERSBERICHT

Hoevelaken, 6 november 2009

BVA-Automotive van start gegaan
Nieuw initiatief in verkoop van auto's

Sinds 1 november jongstleden is het nieuwe initiatief BVA-Automotive van start gegaan. BVA-Automotive is een nieuwe activiteit van het succesvolle online veilingbedrijf BVA-Auctions B.V. in Hoevelaken. De initiatiefnemers, Rob Hendriks en Arjan Schenk, combineren twee werelden in één bedrijf: professioneel veilen met onderhandse verkoop van automobielen.

"We kunnen met BVA-Automotive gebruik maken van de jarenlange ervaring van BVA-Auctions in de veilingwereld en de BVA-Auctions.com website kent een enorme populariteit. Dit geeft BVA-Automotive natuurlijk een groot afzetpotentieel", aldus Rob Hendriks en Arjan Schenk.

Succesformule
"We zijn ervan overtuigd dat we een succesvolle formule in handen hebben. Naast de combinatie onderhandse verkoop met veilingen bieden we namelijk ook een platform aan waarbij de aanbieder in eigen webomgeving auto's door middel van veiling kan verkopen. Dit is bijvoorbeeld interessant voor lease- en/ of verhuurmaatschappijen. Ook voor importeurs, autodealers en handelaren kan dit heel goed werken. De eerste voortekenen zijn enorm positief."

Over de initiatiefnemers
Rob Hendriks en Arjan Schenk hebben samen vele jaren ervaring in de automotive branche. Rob Hendriks heeft voor zijn komst naar BVA bij diverse auto-importeurs gewerkt. Daarnaast heeft hij ook ervaring opgedaan bij een grote leasemaatschappij, nadat hij vele jaren actief is geweest in het buitenland. Arjan Schenk heeft een importeursachtergrond bij twee verschillende automerken, waarbij hij voornamelijk veel contacten heeft opgebouwd in de zakelijke markt, maar zich ook bezig heeft gehouden met de sales- en after sales-activiteiten binnen een importeursorganisatie.

Over BVA-Auctions
BVA-Auctions is een online veilingbedrijf, dat in opdracht van derden roerende zaken ter veiling brengt. Opdrachtgevers zijn onder andere banken, curatoren, leasemaatschappijen en het bedrijfsleven.

EINDE PERSBERICHT


Noot voor redacties