Getronics

Getronics

a KPN company



Getronics introduceert Wegwijzer in Open Standaarden â een praktische gids

Binnen Getronics werken experts voor wie IT en open standaarden een open boek zijn. Meerdere collegaâs vanuit Getronics Consulting delen nu hun kennis in het in heldere taal geschreven boek âWegwijzer in Open Standaarden â een praktische gidsâ. Dit boek belicht de belangrijkste open standaarden in de automatisering. De auteurs geven in de vorm van acht eenvoudige vragen weer wat een bepaalde standaard inhoudt en in welke situatie deze toegepast kan worden. Hierdoor fungeert dit boek als praktische gids en vormt het een uitstekende basis bij het toepassen van open standaarden.

Door ontwikkelingen als globalisering en het internet interacteren mensen, organisaties en systemen onderling steeds meer. Om elkaar te blijven begrijpen en te kunnen samenwerken binnen dit steeds complexere speelveld, worden afspraken over de interactie steeds belangrijker. Deze afspraken zijn vastgelegd in zogenoemde standaarden. Standaarden zorgen ervoor dat mensen, systemen en organisaties niet alleen op zich optimaal functioneren, maar ook binnen ketens en andere samenwerkingsverbanden. Ze maken voorspelbaar hoe er met een situatie wordt omgegaan en waar de samenwerking een samenspel wordt.

Het boek wordt uitgegeven door Van Haren Publishing.

Auteur: Getronics Consulting (eindredactie: Paul Wu) Uitgever: Van Haren Publishing (ISBN: 9789087535476) Dit is te bestellen via: http://www.vanharen.net/product_info.php?products_id=815

Perscontact: