Ingezonden persbericht


André Rieu reikt award uit aan programma directeur Pieter Buijs van Classic FM

Naarden, 6 november 2009 | André Rieu heeft gisterenmiddag aan Pieter Buijs, programma directeur van Classic FM, een jubileum award uitgereikt. Buijs ontving de award ter gelegenheid van het vijftienjarig bestaan van het station. Classic FM begon haar uitzendingen in 1994 onder het motto 'licht klassiek voor elk moment' en is inmiddels al jaren het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland.

André Rieu bedankte Pieter Buijs voor zijn jarenlange steun aan de klassieke muziek. André Rieu: "Ik luister elke dag naar Classic FM en ik vind het echt een eer deze award aan Pieter Buijs te mogen uitreiken."

Pieter Buijs "Vanaf de start van Classic FM heeft de muziek van André Rieu een prominente plaats in onze programmering. Als geen ander blijkt hij keer op keer in staat enorm veel mensen enthousiast te maken voor klassieke muziek en dat is ook de missie van Classic FM. Voor mij zijn onze programma's dan ook ondenkbaar zonder André Rieu. Ik beschouw het als een erkenning dat juist André Rieu deze award aan Classic FM heeft uitgereikt."

André Rieu had zelf ook wat te vieren. Hij ontving uit handen van Ivo Niehe het eerste exemplaar van de 5 DVD Box 'Allemaal André'. Op deze 5 DVD box staan alle hoogtepunten en bijzondere momenten van de carrière van André Rieu van de afgelopen 30 jaar.

Classic FM
Classic FM is het best beluisterde klassieke radiostation van Nederland, met 24 uur per dag 'licht klassiek voor elk moment'. Classic FM is overal in Nederland te ontvangen via de kabel, internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal en Digitenne.

Classic FM is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht