Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

NICKELODEON PRESENTEERT HET NIEUWE ALBUM VAN ZIRKUS ZIRKUS:

IN DE TENT

Amsterdam, 6 november 2009

De nieuwste popsensatie Zirkus Zirkus lanceert vandaag hun allereerste album In de Tent. Na het succes van de eerste twee singles Moordgriet en de top 5 hit 17 en smoorverliefd, staat ook de gloednieuwe up-tempo single Blockparty op dit album.

"We zijn ongelofelijk trots op ons eerste album en kunnen niet wachten om vandaag naar de winkels te rennen en te kijken of 'ie er echt ligt", aldus Sigourney, Niels en Sherman.

We kennen de 22-jarige stoere meid Sigourney van onder andere haar optredens in het populaire tv-programma So You Think You Can Dance. Daarnaast was zij te zien in meerdere videoclips en theaterproducties. Niels is 19 jaar, speelt waanzinnig gitaar en volgt een Artiestenopleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht. De 22-jarige Sherman danst al zijn hele leven, volgt de opleiding Sound & Vision in Utrecht en speelt piano als de beste.

zz groep 4 ballon
Spetterende optredens & waanzinnige prijzen
Bij aankoop van het nieuwe album van Zirkus Zirkus wordt gelijk kans gemaakt op te gekke prijzen! Bij winkelketen Bart Smit liggen 200 cd's van Zirkus Zirkus met een speciale gouden wikkel in de schappen, waarmee kans wordt gemaakt op twee toegangskaarten voor een exclusief concert. Tot 1 januari aanstaande is op de website van Bol.com zelfs een optreden van Zirkus Zirkus te winnen op je eigen school! Vanaf eind november start Zirkus Zirkus weer met instore optredens bij verschillende Music Store vestigingen.

Het nieuwe album van Zirkus Zirkus ligt vanaf 6 november in de winkels.

www.zirkuszirkus.nl

-EINDE BERICHT-

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.