Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Proud MaMa sieradencollectie compleet met mama-armbanden Symbolische sieraden slaan ook internationaal aan

Heesch, 6 november 2009 - Twee jaar na de lancering van sieradenmerk Proud MaMa is de collectie compleet. Twee symbolische armbanden met sterren en Swarovski kristallen sluiten nauw aan bij de uitgebreide kettingencollectie van het merk. Ontwerpster Rowena Visser-Van Nistelrooij vertelt: "Met deze Proud MaMa armbanden is de lijn moedersieraden nu zoals ik het wil: voor elk wat wils."
De sieradencollectie van de Brabantse ondernemer - en tevens moeder - bestaat nu uit kettingen, armbanden en accessoires met het symbolische Proud MaMa beeldmerk. Moeders en zwangere vrouwen dragen Vissers sieraden om te laten zien dat ze trots zijn, op hun kinderen én op zichzelf. Het sieradenmerk wordt momenteel verkocht in winkels door het hele land, maar ook in landen als Belgie, Duitsland, Zwitserland, Zweden en de Verenigde Staten.
Be proud and show it!
"Twee jaar geleden had ik niet kunnen bedenken dat Proud MaMa zo goed zou vallen bij de consumenten én winkeliers. Ik kom steeds weer op nieuwe ideeën, maar ik probeer wel altijd uit te gaan van het basisidee waar ik achter sta: Be proud and show it! Want trots zijn alle moeders die mijn sieraden dragen", aldus Visser. Dat dit uitgangspunt niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit het feit dat Proud MaMa naast een Nederlandse inmiddels ook een Scandinavische en Amerikaanse distributeur heeft. Visser is zelfs met een partij uit Australie in gesprek die de verkoop Down Under op wil gaan zetten.
Collectie armbanden
De Proud MaMa armbanden zijn verkrijgbaar in een basic (24,95) en een deluxe versie (34,95). De armband heeft grove schakels en een verlengkettinkje, waardoor het op iedere pols past. De armbanden hebben symbolische Proud MaMa labels met Swarovski stenen erop en parelmoeren sterren. Iedere armband wordt in een luxe sieradendoosje geleverd. www.proudmama.nl

---


Noot voor redacties