Starterspakket Nalatenschappen ontwikkeld


Samenwerking SAZ Marketing Amsterdam en Centrum Nalatenschappen

HOOFDDORP, 20091106 -- SAZ Marketing Amsterdam heeft samen met Centrum Nalatenschappen een Starterspakket ontwikkeld voor Nalatenschappen. Centrum Nalatenschappen is expert op het gebied van werven en afwikkelen van nalatenschappen voor maatschappelijke organisaties. SAZ Marketing is een fullservice direct marketing bureau dat vele succesvolle fondsenwervende projecten op haar naam heeft staan. Het Starterspakket biedt organisaties een pakket op maat op het gebied van het werven van nalatenschappen.

Het Starterspakket bestaat uit een aantal onderdelen.

Hosting nalatenschappenwebsite: via deze website kunnen organisaties complete en uitgebreide informatie over nalatenschappen aanbieden in hun eigen huisstijl.
De layout is gemakkelijk in te vullen met foto's, tekst en het logo van de organisatie en er is keus uit verschillende templates. De juridische content wordt verzorgd door Centrum Nalatenschappen en SAZ waardoor de informatie altijd up-to-date wordt gehouden. Organisaties ontvangen maandelijks een rapportage van het aantal bezoekers van de website.

Nalatenschappenfolder: deze folder is bestemd voor mensen die overwegen een maatschappelijke organisatie in het testament op te nemen. In de folder is ruimte voor achtergrondinformatie over de organisatie, de doelstellingen en de besteding van het geld. De folder geeft zeer toegankelijke, complete en up-to-date informatie over juridische aspecten.

Trainingsdag: het werven van nalatenschappen klinkt veel mensen nog een beetje vreemd in de oren. Vooral medewerkers van maatschappelijke organisaties zijn hier vaak een beetje huiverig voor. Door middel van een trainingsdag voor medewerkers wordt inzicht gegeven in de werving van nalatenschappen en de potentiële erflater. Medewerkers worden getraind in de omgang met potentiële erflaters in persoonlijke en telefonische gesprekken. Bij voldoende animo bestaat de mogelijkheid om samen het veld in te gaan.

Starterspakket Extra: organisaties die direct met de werving van nalatenschappen aan de slag willen krijgen een bestand met de gegevens van 250 potentiële erflaters aangeleverd. Deze 250 mensen komen uit de eigen database van de organisatie en zijn daarom al bekend met de doelstellingen.

Voor meer informatie: SAZ Marketing Amsterdam, Colette Bolomey, telefoonnummer 023-5656680, cbolomey@saz.nl - www.saz.nl. Of Centrum Nalatenschappen, Lonneke Coomans, telefoonnummer 073-6101040 - www.centrumnalatenschappen.nl





Ingezonden persbericht