Gemeente Weert

PERSBERICHT
Utrecht 4 november 2009

Prefab+ WINNAAR KLEVERINGPRIJSPRIJS 2009

De Kleveringprijs 2009 is gewonnen door Prefab+ de heer Hans Hendrikx gevestigd te Weert. Deze landelijke ondernemersprijs van Stichting Ondernemersklankbord werd op 4 november in Utrecht uitgereikt door Staatssecretaris economische zaken Frank Heemskerk en topondernemer Hennie van der Most.

Prefab+ heeft zich als fabrikant van prefab dakkapellen gedurende een tijdsbestek van 5 jaar ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf met een onderscheidend vermogen op het gebied van kwaliteit en innovatie in de marktsector van prefab bouwen.

Volgens de jury heeft Hans Hendrikx aangetoond dat er ook in economisch zware tijden er volop kansen zijn, de bouw krijgt grote klappen, maar niet bij Prefab+. Door een uniek concept van kwaliteit en innovatie is het bedrijf er in geslaagd de afgelopen jaren een gezonde groei te bewerkstelligen met een goede orderportefeuille. De doorgevoerde ontwikkelde innovaties in 2008, 2009 en de plannen voor de toekomst maken dit bedrijf uniek.

De ondernemersprijs wordt uitgereikt aan die ondernemer die naar de mening van de jury in een voorgaande periode het beste resultaat heeft behaald uit de adviezen van de consulent van Stichting Ondernemersklankbord.

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijke organisatie, die als doel heeft de succeskansen van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te vergroten. Aan de stichting zijn ruim 280 ondernemers, seniormanagers en specialisten verbonden. Jaarlijks begeleiden zij belangeloos 2500 ondernemers. De consulenten zijn georganiseerd in regionale teams en werken nauw samen met de in die regio gevestigde Kamer van Koophandel.

Noot voor de redactie,