Ingezonden persbericht


Start nominaties Citymarketing Innovatie Awards 2010 Netwerk Citymarketing beloont innovatieve projecten en ideeën

Tot 1 december 2009 kunnen citymarketing-initiatieven worden genomineerd voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Awards 2010. Tijdens de Citymarketing Innovatiedag op 14 januari a.s. in Utrecht worden er prijzen toegekend aan organisaties of personen die zich op een innovatieve manier onderscheiden. Naast de Citymarketing Innovatie Award voor gerealiseerde initiatieven is er ook een Stimulerings Award voor plannen die het verdienen te worden uitgevoerd.

Nominaties
Voor de Citymarketing Innovatie Awards kunnen concepten, projecten, producten, diensten, toepassingen of vormen van samenwerking die een bijdrage leveren aan de promotie of vermarkting van een plaats, gemeente of regio, recent en vernieuwend zijn, concreet uitgevoerd (of uitvoerbaar) zijn en bruikbaar zijn voor anderen worden genomineerd. Zowel kleine als grote ondernemingen, overheden, non-profitorganisaties, kennis- en onderwijsinstellingen in Nederland als individuele personen kunnen worden genomineerd. Uit de nominaties worden drie inzendingen genomineerd voor de finale. Uit deze finale-nominaties kiest de jury de uiteindelijke winnaars. Alle finale-nominaties worden gepresenteerd tijdens de Citymarketing Innovatiedag op 14 januari 2010 in Utrecht.

Jury
De jury onder leiding van VVD-voorzitter en waarnemend burgemeester van Tilburg Ivo Opstelten zal uit de genomineerde initiatieven de winnaar van de Nationale Citymarketing Award kiezen. De jury wordt verder gevormd door Adjiedj Bakas (Trendwatcher), Loek Hermans (Voorzitter MKB Nederland), Erik van Zwam (Hoofdredacteur Binnenlands Bestuur), Robert Govers (Auteur 'Place Branding', KU Leuven) en Marcel Schonenberg (Directeur Beurs van Berlage).

Nomineren kan tot 1 december 2009
Op de hoogte van een innovatief product, betrokken bij een vernieuwend initiatief of een eigen plan dat het verdient om gezien te worden? Nomineer nu! Nominaties kunnen tot 1 december 2009 worden aangemeld via www.netwerkcitymarketing.nl/nominatie-formulier.html.

Meer informatie is beschikbaar op www.netwerkcitymarketing.nl.