Genoeg werk in het jaar van de recessie


Wegens groot succes in 2008 ook dit jaar Banenbeurs 020

AMSTERDAM, 20090322 -- Vorig jaar trok de succesvolle beursformule Banenbeurs 020 meer dan 100 bedrijven met ruim 5.000 vacatures. Hier kwamen meer dan 3.000 gemotiveerde bezoekers op af, waarvan een groot deel is begonnen met werken bij een van de exposanten. Volgens de deelnemende bedrijven een groot succes, waarbij de zoektocht naar kandidaten op (v)mbo niveau een nieuwe dimensie heeft gekregen: een beurs die werkt!

Dit jaar zal Banenbeurs 020 plaatsvinden op vrijdag 6 november van 10:00 uur 's ochtends tot 18:00 uur 's avonds, wederom in de Heineken Music Hall te Amsterdam Zuidoost. Voor die bedrijven die denken dat meedoen een vermogen kost is er overigens ook goed nieuws: meedoen kan al vanaf 1.500 euro, exclusief btw en inclusief professionele standbouw.

Ook dit jaar zijn er bepaalde sectoren prominent aanwezig. Zo hebben zich nu al de grote zorgaanbieders uit de regio Amsterdam zich allen ingeschreven. Een woordvoerder van een van de zorginstellingen laat weten 'wij hebben vorig jaar zoveel kandidaten overgehouden aan deze beurs, dat we er dit jaar nog meer aan willen doen om mensen die in de zorg willen werken te kunnen helpen aan een leuke en afwisselende baan'.

Meer aanvullende informatie en een overzicht van sponsoren en exposanten is te vinden op de website www.banenbeurs020.nl





ingezonden persbericht