Challenge gaat 'beetje anders'


PAPENDRECHT, 20091018 -- Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge uit Dordrecht organiseert op vrijdagavond 6 november een concert met de titel `Beetje anders'. Dit concert zal plaatsvinden in de Bethlehemkerk te Papendrecht.

Challenge is een populair koor in de regio Zuid-Holland en wordt veel gevraagd voor optredens. Daarnaast werkt Challenge ook mee aan grote concerten: in 2008 heeft Challenge haar medewerking nog verleend aan Praise Valley en trad daar onder andere op met Sharon Kips.

Tijdens het komende concert zal het thema `Beetje Anders' centraal staan. Anders dan tijdens andere concerten zullen deze keer vier stijlen ten gehore gebracht worden: a capella, symphonica, unplugged en gospel/pop. Het thema komt ook naar voren in de gedachte achter het concert. Challenge gelooft in een God die de wereld een `beetje anders' ziet. Dit wil Challenge tijdens het concert bekend maken op een inspirerende en laagdrempelige manier: "We zijn allemaal een `beetje anders' maar toch horen we bij elkaar".

Het laatste concert van Challenge werd in november 2006 gegeven. Dit concert was een groot succes en het heeft Challenge zelfs haar eerste live-cd opgeleverd.
Het komende concert is het eerste concert sinds de dirigentenwisseling in 2006. Severin van Dijk, de huidige dirigent, is op zijn manier met het koor aan de slag gegaan en heeft daar zijn eigen stempel op gedrukt.

Challenge zal dus zeker een beetje anders klinken dan tijdens vorige concerten. Natuurlijk zal niet alles anders zijn: Challenge blijft gebruik maken van een professionele licht- en geluidsinstallatie en ook het koor, de band en de kwaliteit zullen niet veranderen. Voor deze gelegenheid zal de band zelfs uitgebreid worden met een aantal extra muzikanten.

Al met al wordt het zeker een leuk, enthousiasmerend en interessant concert. Omdat er zoveel verschillen zijn, is er voor ieder wat wils. Een beetje anders dus!

Dan is speciaal voor deze gelegenheid een aparte website opgericht: www.beetje-anders.nl. Op deze website zijn onder andere meer informatie en nieuws en te vinden.

Voor diegenen die graag naar het concert komen maar niet over eigen vervoer beschikken, wordt een carpoolservice van en naar het concert opgezet. Bij het bestellen van de kaarten kan dit worden aangeven.



`Beetje Anders' concert Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge uit Dordrecht - Vrijdagavond 6 november 2009, zaal open 19.30 uur, start concert 20.00 uur - kaarten 7,50, kinderkaarten 5,00 - voor meer informatie of het bestellen van kaarten: www.beetje-anders.nl of info@ikjk-challenge.nl

Interkerkelijk Jongerenkoor Challenge





ingezonden persbericht