Openingstijden op je iPhone


UTRECHT, 20091106 -- Vandaag lanceerde openingstijden.nu in samenwerking met Aquilasoft.nl een handige applicatie voor de iPhone genaamd `Openingstijden'. Deze applicatie maakt het mogelijk om altijd en overal de openingstijden en adresgegevens van uw favoriete winkels te bekijken.

[Afbeelding applicatie Openingstijden] Consumenten kunnen meestal kiezen uit tal van winkels in de regio. Vaak zijn de openingstijden van de winkel op de hoek wel bekend, maar wat als deze al gesloten is of als je je op een andere locatie bevindt? Met de openingstijden applicatie vind je altijd een geopende winkel in de buurt.

"Openingstijden.nu wordt met de dag populairder, wat er tot op heden nog altijd aan ontbrak was een mobiele variant zodat je ook onderweg snel kunt bepalen bij welke winkels je nog terecht kunt."

Met de applicatie kun je winkels bekijken in een door jezelf, of door GPS gedefinieerde plaats. Na de plaatsbepaling kun je een winkel selecteren in een alfabetisch of categorisch gesorteerd overzicht, je ziet dan direct welke winkels momenteel nog geopend zijn.

Iedereen die in het bezit is van een iPhone of iPod Touch kan vanaf vandaag Openingstijden gratis downloaden in de App Store van Apple.