Gemeente Teylingen

Warmond

Genieten van kunst naar hartelust in Warmond

21 augustus 2009

Er is tijdens de Kunstweek Warmond 2009 veel te doen voor de creatieve Teylinger. Iedere professionele én niet-professionele kunstenaar die Teylingen een warm hart toedraagt kan deelnemen. Van 7 tot en met 15 november 2009 staat heel Warmond in het teken van de Kunstweek en kan men ook als bezoeker naar hartelust genieten van de vele activiteiten.

Het is de tweede keer dat Warmond deelneemt aan de landelijke Kunstweek. `Kunst naar hartelust' is dit jaar het landelijke thema. Inwoners van Teylingen zijn actief bij de Kunstweek betrokken. Er is voor elk wat wils.

Een fotografie- en poëziewedstrijd en diverse workshops nodigen iedereen uit om te participeren. Speciaal voor jongeren is een YouTubefilmpjes-wedstrijd georganiseerd met als thema `Teylingen, the movie'. En na het succes van vorig jaar vindt ook het onderdeel `Gluren bij de buren' weer plaats. Bewoners van de Dorpsstraat en omgeving exposeren beeldende kunst achter de ramen van hun huizen en vormen daarmee een lange galeriestraat.

Vanaf 1 september kunnen geïnteresseerden zich opgeven voor de activiteiten.

Bij de organisatie van de Kunstweek zijn diverse partijen betrokken waaronder het kunstenaarscollectief Bollenstreek in Beeld (BIB), Teylinger Ondernemers Vereniging (TOV), Galerie de Pomp, Het Oude Raadhuis, Kunstcafé de Galerie, De Speelkring, Theater Het Trefpunt, kunstenaars in Warmond en Gemeente Teylingen.

Voor meer informatie www.kunstweekwarmond.nl