Gemeente Haaksbergen


Rondrit met nieuwe inwoners
15-10-2009 Rondrit met nieuwe inwoners
Inwoners die het afgelopen jaar in Haaksbergen zijn komen wonen krijgen een uitnodiging van het gemeentebestuur voor een welkomstbijeenkomst. Zij zijn uitgenodigd om op zaterdagochtend 7 november deel te nemen aan een busrit door de gemeente.

Na een welkomstwoord van burgemeester Karel Loohuis in het glazen atrium van het gemeentehuis rijdt het gezelschap langs plekken in Haaksbergen die de moeite waard zijn en langs terreinen die in ontwikkeling zijn. Aan de hand van wat te zien is krijgt men informatie over wat er in de gemeente gebeurt en de deelnemers horen wat het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad bezig houden. Tijdens een pauze bij een horecagelegenheid is er gelegenheid om met bestuurders, raadsleden of andere nieuwe inwoners te praten.

De bijeenkomst start op 7 november om 10.00 uur in het gemeentehuis en eindigt omstreeks 13.00 uur. Mensen die meer willen weten kunnen contact opnemen met het team communicatie via (053) 573 45 67 of mailen naar dhm.huirne@haaksbergen.nl.