Succesvol kopen van vastgoed in het buitenland

23/10/2009 11:56

Mondi, de belangenorganisatie

Bij de aanschaf van onroerend goed in het buitenland laat men niets aan het toeval over. Voor zowel speculanten als levensgenieters zijn er zelfs in deze tijd volop aantrekkelijke mogelijkheden. Maar dan is deskundige begeleiding wel noodzakelijk. Deze wordt aangeboden op het Mondi event. Het Mondi event is een uniek concept dat deskundigheid en aanbod onder één dak brengt om zo de bezoeker maximale zekerheid te bieden. De koper zal optimaal begeleid worden op de weg naar een succesvolle aankoop van een huis in het buitenland.

Workshops en één-op één sessies met deskundigen

Er is ook ruimte voor verdieping. Inherent aan het Mondi event is de samenwerking met deskundigen die bezoekers van dienst kunnen zijn bij de aanloop naar het koopproces. Deze deskundigen helpen drempels te verlagen. Of het nu gaat om fiscalisten, advocaten, financieel deskundigen, een hypotheekadviseur of verhuurorganisatie, vanuit diverse branches worden organisaties uitgenodigd om op het event bezoekers van de gewenste informatie te voorzien. Dit gebeurt in individuele sessies van twintig minuten. Zo kan men zelfs een quickscan laten maken van een koopcontract van een woning in het buitenland. Het Mondi event is dus een samenkomst van kennis en aanbod.

Centraal

De locatie van het event is Résidence Groot Heideborgh, een prachtig en uitstekend bereikbaar landgoed in het midden van het land. Résidence Groot Heideborgh maakt deel uit maakt van hotelketen Bilderberg. De faciliteiten, ligging en uitstraling maken deze residentie tot een ideale plaats voor het event. Hier wordt men in een prettige omgeving ontvangen. Het principe is dat bezoekers centraal staan en in een aangename sfeer waar men informatie kan vinden die nodig is voor een succesvolle aanschaf van een buitenlandse woning.

Aanmelden

Het event is uitsluitend voor genodigden. Als mensen zich voor het event aan willen melden, kan dit via de website van Mondi. Er is dan gelijk de mogelijkheid om een gesprek aan te vragen met een deskundige. Mondi geeft dan een advies op maat en maakt afspraken voor één-op-één gesprekken met deskundigen en makelaars. Bovendien bestaat er voor de bezoekers de mogelijkheid lezingen en workshops bij te wonen. Na registratie op www.mondi.nl/event is de toegang gratis.

Dagen

7 en 8 november 2009

Locatie

Bilderberg Hotel Groot Heideborgh, Garderen

Openingstijden

van 11.00 tot 17.00 uur

Kosteloos aanmelden

uitsluitend via www.mondi.nl/event

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.mondi.nl/event