Gemeente Smallingerland


* | 2009

* | Oktober

* | Dag van de Mantelzorg 2009

Dag van de Mantelzorg 2009

Dag van de Mantelzorg, zaterdag 7 november a.s. Thema: Mantelzorg, doe 't samen!

Iedereen doet wel eens iets voor een ander. Dat beschouwen we als min of meer normaal, maar er zijn ook mensen die dag in dag uit zorgen voor hun hulpbehoevende, chronisch zieke of gehandicapte partner, ouder, kind, vriend of buur. Tijdens de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 7 november 2009 kunnen deze mantelzorgers zichzelf eens lekker in de watten laten leggen.

Vanaf 13.30 uur bent u van harte welkom in @Holdert MOS, Van Knobelsdorffplein 121 in Drachten. Om 14.00 uur zal wethouder Jan Rozema de dag officieel openen. Daarna is er muziek, theater, kunt u genieten van een stoel- of voetmassage, een ontspannen praatje maken, film kijken. Om 18.00 uur staat er voor iedereen een heerlijk diner klaar. De toegang en het diner zijn gratis.
Het thema van deze Dag van de Mantelzorg is 'Mantelzorg, doe 't samen'! Tijdens de bijeenkomst kunt u daarom ook kennis maken met andere mantelzorgers en informatie krijgen van organisaties die samen met u naar uw situatie willen kijken, meedenken, taken kunnen overnemen, verwijzen, etc.

Graag horen we van u of u aanwezig zult zijn. Opgeven kan bij de VrijwilligersCentrale, Van Knobelsdorffplein 123 in Drachten. U kunt ook bellen: 0512- 511859 of mailen met vwc@mosweb.nl. Als u vegetarisch eet of andere dieetwensen heeft, kunt u dat ook aangeven.

Klik hier voor het programma van de Dag van de Mantelzorg 2009.