Trots op Nederland

Nieuws

03 nov 2009 | Campagnedag TopNL/Zuidplas

De grote dag voor de vervroegde gemeenteraadsverkiezingen op 18 november komt dichterbij, burgers voor burgers; iedereen kan meedoen aan het verbeteren van Nederland. Bij verkiezingen hoort ook vanzelsprekend een verkiezingscampagne, te beginnen in Zuidplas!

Op 7 november wordt Zuidplas een echte ontmoetingplaats voor alle TrotsopNederlanders. Het is dan niet alleen naar de buitenwereld een feest der herkenning, tevens ontmoeten, ondersteunen en helpen we elkaar in "campagnesfeer".

Rita Verdonk zal er uiteraard ook bij zijn om de kandidaten succes te wensen en de pers te woord te staan. Samen één team, samen één geluid, samen Trots op Nederland gemeente Zuidplas!

We verzamelen om 11.00 uur bij restaurant La Baraque, Zuidplasweg 14 in Zevenhuizen. We sluiten de dag af om 16.00 uur. Het wordt één groot oranje gekleurd campagnefeest in Zuidplas. Kom ook en laat met ons zien dat we trots zijn op onze mensen in Zuidplas.

Onze kandidaten en bestuur in de gemeente Zuidplas rekenen op uw komst. Het kan niet druk genoeg zijn op 7 november, het wordt tijd voor een duidelijk signaal aan Nederland!

Aanmelden via Saskia Dijxhoorn; secretaris kieskring Leiden