Gemeente Roermond

Beweegdagen voor 55-plussers

Op zaterdag 7 november en dinsdag 10 november zijn 55-plussers van harte welkom op de beweegdagen in Roermond. Tijdens de open dagen kunnen zij van 10:00 tot 16:00 uur kennismaken met en informatie vergaren over bestaande en nieuwe bewegings- en fitnessactiviteiten. De beweegdagen vinden plaats op zaterdag 7 november in t Paradies en dinsdag 10 november in de Donderie.

Informatie

Geïnteresseerden kunnen tijdens de open dagen informatiestands bezoeken over verschillende welzijnsactiviteiten en sportactiviteiten zoals het fitnessproject van Symply Fit en het aanbod Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO). MBvO activiteiten zijn sportactiviteiten voor senioren die door het Steunpunt Sportservice Roermond wekelijks op verschillende locaties worden georganiseerd.

Demonstraties

55-Plussers kunnen meedoen aan of kijken naar één van de vele activiteiten zoals gymnastiek, volksdansen, line-dance, yoga, nordic walking, fitness en vele andere activiteiten.

Fittest

In januari 2010 wilt het Steunpunt Sportservice Roermond het fitnessprogramma in het MBvO-pakket opnemen. Een voorproefje is te krijgen in de vorm van deelname aan een korte fittest onder leiding van fysiotherapeuten van trainingscentrum Simply Fit en de GGD Limburg-Noord. De fittest geeft een beeld van conditie, kracht en lenigheid van de geteste persoon. Deelnemers aan de fittest ontvangen 2 gratis sportkaarten voor trainingscentrum Simply Fit.

Klik hier voor de poster. (PDF-document, opent in een nieuw venster.) Eerste publicatiedatum: 03-11-2009 Bijgewerkt: 03-11-2009