De Haagse Hogeschool

Eerste Open Dag in nieuwe gebouw De Haagse Hogeschool Delft

Iets met techniek, maar wat?â: een scholier in de laatste fase van de middelbare school is vaak de weg kwijt door het grote aanbod aan opleidingen. Op de Open Dag van De Haagse Hogeschool Delft op zaterdag 7 november wordt hij op weg geholpen. Naast diverse opleidingspresentaties zijn er demonstraties over onder andere gaming en presenteren studenten projecten in het Engineering-at-Work lab.

Tijdens de Open Dag maken aankomende studenten kennis met de opleidingen Bedrijfswiskunde, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Technische Informatica, Technische Natuurkunde en Werktuigbouwkunde. Ook de duale opleiding Installatietechniek associate degree en de duale varianten van Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en Werktuigbouwkunde zijn in Delft gehuisvest. Er zijn diverse opleidingspresentaties en doorlopende demonstraties over onder andere gaming en 3D-printen. Ook wordt er informatie gegeven over de Leerroute Ondernemerschap die enkele opleidingen aanbieden.

De opleidingen van De Haagse Hogeschool Delft behoren al jaren tot de top van de technische opleidingen in Nederland. In de Keuzegids Hoger Onderwijs 2009 voert Technische Bedrijfskunde de ranglijst van beste technische bedrijfskunde-opleidingen in Nederland aan en is zelfs één van de 20 topopleidingen in het hbo. Ook de andere opleidingen scoren hoog in de gids.

De Open Dag in Delft vindt plaats van 10.00 â 15.00 uur op de Rotterdamseweg 137 te Delft. Ook onze vestigingen in Den Haag, Zoetermeer en de Laan van Poot hebben Open Dag op zaterdag 7 november. Informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag.

NB: De eerstvolgende Open Dag is op zaterdag 6 februari 2010 van 10.00 â 15.00 uur.