De Haagse Hogeschool

Open Dag Academie voor ICT & Media Zoetermeer op 7 november geeft richting aan studiekeuze

âIets met ICT, maar wat?â: een scholier in de laatste fase van de middelbare school is vaak de weg kwijt door het grote aanbod aan opleidingen. Op de Open Dag van de Academie voor ICT & Media Zoetermeer van De Haagse Hogeschool op zaterdag 7 november wordt hij op weg geholpen.

Tijdens deze Open Dag krijgen studenten een beeld van de opleidingen Informatica, Bedrijfskundige Informatica en de nieuwste opleiding Information Security Management die in september 2008 van start is gegaan. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de minor â3D-engine- en gamedesignâ en de leerlijn âEnterprize', waarbij studenten al tijdens de bachelorfase hun eigen onderneming kunnen opzetten.

Kleinschaligheid, praktijkgerichtheid en pioniersgeest zijn de kernwoorden die bij de hbo-opleidingen in Zoetermeer passen. De band tussen studenten en docenten is zeer persoonlijk. Dit zorgt ervoor dat studenten aan de slag gaan en meepraten over de inhoud van het studieprogramma. Studenten en docenten zetten je aan het denken over je toekomst.

De Open Dag in Zoetermeer vindt plaats van 10.00 â 15.00 uur op de Bredewater 24 in Zoetermeer. Ook onze vestigingen in Den Haag, Delft en de Laan van Poot hebben Open Dag op zaterdag 7 november. Het volledige programma en informatie over de opleidingen van De Haagse Hogeschool is te vinden op www.dehaagsehogeschool.nl/opendag.

NB: De eerstvolgende Open Dag is op zaterdag 6 februari 2010 van 10.00 â 15.00 uur.