Evenement voor aankoop van buitenlands vastgoed zonder drempels

06/11/2009 11:42

Mondi, de belangenorganisatie

Een dure stand, mooie glimmende brochures en ogenschijnlijk prachtige villa's of appartementen. De buitenkant kan zo mooi zijn, maar gaat achter deze fa(cc)ade ook een betrouwbare organisatie schuil? Dit is een belangrijke en tevens de meest voorkomende vraag die bij de belangenorganisatie Mondi binnenkomt. Om aspirant-kopers te begeleiden bij het maken van een weloverwogen beslissing is het Mondi event gecreëerd.

Wie betrouwbaar is en wie niet kan Mondi natuurlijk kan Mondi niet zeggen alleen als vanwege de consequenties om dit publiekelijk bekend te maken, maar mede door kennis en ervaring kan de belangenorganisatie aspirant-kopers van en investeerders in buitenlands vastgoed wel helpen om tot een succesvolle aankoop te komen zonder daarbij haar onafhankelijkheid te verliezen. Als Mondi weet dat het niet goed zit met het eigendom, vergunningen of tal van andere criteria dan krijgen leden het advies dat het niet onverstandig is om even verder te kijken. De boodschap is dan duidelijk. Dit geldt nu ook voor het eerste Mondi event. Mondi wil bezoekers helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Het kopen van een huis in het buitenland moet één groot feest zijn en niet uitlopen op een nachtmerrie.

Eén-op-één gesprekken

Op het event staan uitsluitend professionele aanbieders, die vooraf gescreend zijn en aan strenge criteria voldoen. Alleen als een aanbieder over de juiste papieren beschikt, verstand van zaken en een goede reputatie heeft, wordt hij toegelaten. Deskundige begeleiding is een tweede essentieel element van een weloverwogen beslissing. Of het nu gaat om fiscalisten, advocaten of hypotheekadviseurs, vanuit diverse branches worden deskundigen uitgenodigd met wie de bezoeker kosteloos één-op-één gesprekken kan voeren. Deze deskundigen helpen de aspirant-koper om drempels op weg naar een succesvolle aanschaf te verlagen.

Weloverwogen aanschaf

De bezoeker wordt op het kleinschalige evenement in een aangename omgeving ontvangen. Het decor van het Mondi event is het prachtige landgoed van het Bilderberg hotel Groot Heideborgh in Garderen, gelegen in één van de mooiste Nederlandse natuurgebieden. De bezoeker krijgt alle tijd en ruimte om zich optimaal te oriënteren. Het Mondi event is gratis en levert de bezoeker dankzij de aanwezigheid van professionals en deskundigen waardevolle informatie op. Daarmee zijn alle ingrediënten voor een weloverwogen aanschaf van buitenlands vastgoed aanwezig.

Mondi event

7 en 8 november 2009 van 11.00 tot 17.00 uur

Toegang: Gratis na aanmelden www.mondi.nl/event of op locatie

Locatie: Bilderberg Hotel Groot Heideborgh

Hogesteeg 50, 3886 MA Garderen





http://www.mondi.nl