Deltion College


nieuws

06-11-09

Deltion rallyteam gaat de strijd aan tijdens de laatste ronde van de 350Z Challenge

Het Deltion rallyteam gaat dit weekend de strijd aan tijdens de CONRAD Euregio Rally, de laatste ronde van de 350Z Challenge. De rally vindt plaats in Hengelo en omstreken.

In de laatste wedstrijd staat iedereen op scherp. Om het kampioenschap niet meer hoeven worden gestreden. Theo van den Berg en Etienne Struijs staan met 95 punten ver bovenaan. Ze worden gevolgd door de gebroeders Erwin en Robin Klippel met 77 punten. Op de derde plaats staat met 60 punten het Deltion rallyteam. Het Deltion rallyteam bestaat uit rijder Eric Bolhaar, navigator Hans Hengstman en een serviceploeg van studenten en leraren van afdeling Motorvoertuigentechniek.

De organisatie is in handen van de Stichting Rallysport Twente (SRS). DeCONRAD Euregio Rally omvat twaalf klassementsproeven. De eerste race start zaterdag 7 november a.s. om circa 14:45 uur. De finish van de eerste etappe zal naar verwachting om circa 20:45 uur zijn. Zondag start de rally om 9:40 uur en wordt de finish om circa 16:20 uur verwacht. Het serviceterrein bevindt zich op industrieterrein Twentekanaal Zuid in Hengelo.

Meer informatie over het Deltion Rally Team staat op www.deltion.nl/rallyteam

---