Ingezonden persbericht


PERSBERICHT oktober 2009
Griezelen geblazen bij Hemelrijk...

In het weekend van 7 en 8 november is het weer verschrikkelijk griezelen geblazen bij Hemelrijk! Durfals kunnen tijdens het Griezelweekend deelnemen aan allerlei spannende activiteiten of griezelen tijdens een voorstelling in het Poppentheater.

WAT IS ER ALLEMAAL TE BELEVEN IN HET GRIEZELWEEKEND?

Op beide dagen is tussen 13.00 en 16.00 uur de Griezelsalon geopend! In de salon worden allerlei kapsels gecreëerd en vinden gelaatsbehandelingen plaats, maar... er hangen geen spiegels en er wordt géén garantie gegeven. Durf jij naar binnen??

Ook kun je dagelijks tussen 11.00 en 12.00 uur en tussen 16.00 en 17.00 uur op visite bij de heks in het torentje. Zij laat je allerlei sprankelende toverdrankjes proeven. Kom 'ns op bezoek als je durft en proef de magie! In het Poppentheater speelt zowel om 13.30 uur als om 14.30 uur de spannende voorstelling 'het Zoldermannetje. Heksemie gaat naar het heksenbal en haar dochtertje Heksemientje mag alleen thuis blijven. Ze belooft mama dat ze niet aan de toverdrankjes komt en ook niet in de toverboeken zal snuffelen. Maar wat zal ze dan eens gaan doen? Mama heeft niet gezegd dat ze niet naar de zolder mag en daar is ze nog nooit geweest! Op de grote oude zolder staan bezems, grote flessen, en vooral veel kisten. Wat zou daar toch in zitten?

Ben je niet bang uitgevallen en heb jij nog ergens een enge neus of een zwarte pruik in je kast liggen? Zet die dan op in het weekend van 7 en 8 november en kom lekker samen griezelen bij Hemelrijk!

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis. Buiten is er een nieuwe familie-achtbaan, een Verkeersspeeltuin en een uitgestrekt survivalgebied met daarin o.a. de klimberg Hemelaya, een touwenparcours en de bootjesglijbaan Splash. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs in november ( IJspegeltarief) bedraagt E 8,50 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen tot 3 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u de infolijn: (0413) 272987 of www.billybird.nl raadplegen.
Noot voor redacties


Ingezonden persbericht