Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 6 november 2009


Den Haag FM rechtstreeks vanuit SnowCity

Op zaterdag 7 en zondag 8 november aanstaande zal de studio van het radiostation Den Haag FM 92,0 in de sneeuw staan. Het Spuiplein in Den Haag wordt volledig omgetoverd tot 'SnowCity'; een voor de eerste keer door het Oostenrijks Toeristenburo georganiseerd mega winterevenement.

Het Haagse radiostation is met een studio en presentatieploeg aanwezig en zorgt voor interviews en een echte wintersportsfeer. Het Oostenrijks winterdorp bestaat uit een skipiste, een ijsklimmuur en nog vele andere attracties. Directeur Sedat Bugdaci kijkt al vooruit: "Het worden zeker gezellige dagen en het is uniek voor Den Haag. Het is voor ons ook erg leuk om met de Oostenrijkers zo'n samenwerking aan te gaan!".

De toegang tot SnowCity is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen. Op zaterdag 7 november is de nieuwe kids-sensatie Hit! van 10.00 - 12.00 te gast bij het programma TotallyKidz.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag FM 95.9 en Den Haag Totaal en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.In de regio Den Haag is de zender via de frequentie 92,0 te beluisteren. De uitzendingen zijn via www.denhaagfm.com rechtstreeks te volgen.

/////