Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CD- en Videoclippresentatie Lock Nine uit Lierop in MC De Bosuil in Weert

Winnaar 'The Clash of the Cover Bands Award' schittert opnieuw !!!

Op zaterdag 7 november a.s. worden in Muziekcentrum De Bosuil in Weert de CD en videoclip gepresenteerd van de winnaar van de 'The Clash of the Cover Bands Awards 2008/2009' Lock Nine uit Lierop. Het belooft tijdens deze presentatie een groot spektakel te worden waarin niet alleen de CD met videoclip wordt gereleased, maar ook de nieuwe show van deze superband, waarmee ze het komend jaar door Nederland en België zal touren.

De single met videoclip is de hoofdprijs die hoort bij het winnen van de grootste bandcompetitie van Nederland 'The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso' en wordt landelijk geplugged en gedistribueerd met als inzet zoveel mogelijk airplay en een notering in de Nederlandse Hitlijsten te genereren.

Onder begeleiding van producer John Van den Borne is Lock Nine twee maanden geleden een creatief proces ingegaan met als resultaat twee fantastische eigen nummers die in de gerenommeerde studio van AudioWorkx in Hoogeloon zijn opgenomen en gemixed. Tijdens het opnameproces bleek al snel dat beide songs te sterk waren om op 1 CD uit te brengen. Dus werd door ELMIC Produkties besloten nu het eigen nummer Lost Man's Hand uit te brengen met als B-kant de live-uitvoering van The Scientist die als afsluiter werd gespeeld tijdens de Landelijke Finale in 013 Tilburg in april dit jaar. De tweede single My Hat zal rond maart 2010 worden uitgebracht.

Vanaf maandag 26 oktober a.s. zal Lost Man's Hand in de winkels liggen en vindt de officiële release plaats op zaterdag 7 november a.s. in MC De Bosuil in Weert, waar ook de videoclip zal worden gepresenteerd. Tijdens deze CD- en videoclippresentatie speelt Lock Nine een concert van ruim anderhalf uur met support act Hard die de avond zal openen. MC De Bosuil opent op zaterdag 7 november haar deuren om 20.00 uur en het programma start om 21.00 uur in de grote zaal. De entree bedraagt aan de kassa ¤ 12,50, maar... in de voorverkoop worden de entreekaarten in combinatie met de single Lost Man's Hand aangeboden voor ¤ 10,- via www.theclashofthecoverbands.com. Ook geldt deze aanbieding vanaf maandag 26 oktober bij de volgende voorverkoopadressen:
- Music Store, Stationsstraat 47a in Deurne

- Music Store, Postelstraat 8b in Someren

- Videoland, Julianastraat 15 in Asten.

ELMIC Produkties, de organisatie achter 'The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso', is er wederom in geslaagd om één van haar doelstellingen te bereiken: laten horen dat de beste muzikanten (ook) in coverbands spelen!