Ingezonden persbericht


+++ PERSBERICHT +++
Rotterdam, 29 oktober 2009

UITGEGEVEN IN ROTTERDAM - Week van het Rotterdamse Boek

Rotterdam is niet meer wat het geweest is - louter een werkstad. Rotterdam is ook een cultuurstad, waar boeken uitgegeven, verkocht en gelezen worden. Om dat te benadrukken wordt voor het eerst dit jaar de 'Week van het Rotterdamse Boek' georganiseerd, op initiatief van de RUB (Rotterdamse Uitgeversbond) en in samenwerking met de Rotterdamse boekhandel. Van

zaterdag 7 t/m zondag 15 november 2009

worden in 8 Rotterdamse boekhandels in samenwerking met 8 Rotterdamse uitgeverijen speciale evenementen georganiseerd. Zie voor meer informatie en het volledige programma: www.rotterdamseuitgeversbond.nl http://www.rotterdamseuitgeversbond.nl>.

Deelnemende boekhandels: Boekhandel Amesz, De Balustrade, Bensmann & Blankstein, Boekhandel v/h Van Gennep, NAi Boekverkopers/Booksellers, Boekhandel Van Rietschoten, selexyz donner, Boekhandel Snoek. Deelnemende uitgevers: uitgeverij De Brouwerij, Uitgeverij Douane, uitgeverij Duo/Duo, Lemniscaat, NAi Uitgevers/Publishers, Rede en Verbeeldingskracht, Tortuca, uitgeverij Ziederis.

De week wordt afgesloten met alweer de Derde Rotterdamse Uitgeversbeurs op zondag 15 november 2009 van 11-17 uur in de hal van de Centrale Bibliotheek, Hoogstraat 110, Rotterdam. Tijdens deze beurs presenteren Rotterdamse uitgeverijen hun uitgaven aan het publiek. Tevens is er een boekenmarkt.

Alle activiteiten in de boekhandels en de Derde Rotterdamse Uitgeversbeurs zijn gratis toegankelijk.

ROTTERDAM BOEKENSTAD - OOK DAT NOG

()




Ingezonden persbericht