Ingezonden persbericht



Corso blikt terug
Zundert - In het weekend van 7 en 8 november blikt het corso terug op het afgelopen jaar en op het verrre verleden.

In het weekend van 7 en 8 november blikt Corso Zundert terug op het voorbij jaar. Centraal daarin staat de corsofotowedstrijd. Amateurfotografen hebben rond het thema corso foto's kunnen inzenden die door een deskundige jury beoordeeld zijn. De opening van de tentoonstelling vindt zaterdag 7 november om 19.00 uur plaats. Een uurtje later is de prijsuitreiking. Rinie van Tilburg, de nieuwe voorzitter van Stichting Bloemencorso Zundert, zal de prijzen uitreiken aan de winnaars. Dit alles vindt plaats in CultuurCentrum Zundert.

Op zondag is de fototentoonstelling geopend van 10.00 tot 17.30. Tevens zullen er dan in het CultuurCentrum beelden te zien van het corso van 2009 op groot scherm, maar ook beelden van corso's uit het verleden. Sommige wel van 50 tot 60 jaar terug. De foyer zal rijkelijk gevuld zijn met corsobouwers die nog nadiscussiëren, nagenieten en soms ook natreuren over de uitslag van het afgelopen jaar.

Het weekend van 7 en 8 november is een herfstterugblik op het corso van 2009. De toegang is gratis.

Bloemencorso Zundert is een pracht van een evenement en wordt gedragen door louter vrijwilligers. Het vindt steeds plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl/ www.corsokoorts.nl/




Ingezonden persbericht