Mr.Domino organiseert Kampioenschap Domino Bouwen


WOERDEN, 20090910 -- Op 7 november 2009 vinden in Woerden de eerste "Open Nederlandse Kampioenschappen Domino Bouwen" plaats. Tijdens deze kampioenschappen strijden deelnemers uit Nederland en omringende landen in twee disciplines - Domino Speed Building en Domino Tower Building - om het "Mr.Domino Kampioenschap 2009".

Bij Domino Speed Building gaan we op zoek naar de dominobouwer die zonder hulpmiddelen in 2 minuten het meeste aantal stenen in een lijn kan opzetten. Natuurlijk moet de lijn wel zo worden gebouwd dat deze na afloop kan vallen door het domino-effect.

Bij Domino Tower Building gaat het erom wie in 2 minuten een zo hoog mogelijke dominotoren kan bouwen. Een dominotoren wordt opgebouwd uit lagen. Elke laag bestaat uit 2 dominostenen. De toren dient te worden gebouwd zoals in de illustratie.

Mr.Domino heeft als doel om iedereen kennis te laten maken met de leuke, leerzame, uitdagende en sportieve kant van het domino bouwen. Het Open Nederlandse Kampioenschap Domino Bouwen biedt aan de vele domino-enthousiastelingen, van jong tot oud, de mogelijkheid om hun bouwtalent te laten zien.

Iedereen kan zich opgeven voor deelname aan het kampioenschap door middel van een speciale inschrijving op YouTube. De beste inzenders worden uitgenodigd voor het kampioenschapstoernooi. De deelnemers strijden in een groot en spannend wedstrijdschema om de twee titels. De kampioenen zullen naast een goede hand-oog coördinatie moeten beschikken over een grote dosis precisie, snelheid en doorzettingsvermogen.

De presentatie van de kampioenschappen is in handen van "Mr.Domino" Robin Paul Weijers, bekend van de domino wereldrecordpogingen op televisie.

De Mr.Domino Kampioenschappen worden georganiseerd door Weijers Domino Productions, verantwoordelijk voor de creatie van de wereldrecordpogingen domino op televisie.
MRDOMINO.com is de nieuwe webshop van de enige echte wereldrecord dominostenen.
Kijk voor meer informatie over de kampioenschappen op MRDOMINO.com.

Mr.Domino





Ingezonden persbericht