Ingezonden persbericht


Maximale zekerheid bij aanschaf van vastgoed in het buitenland

Bij de aanschaf van onroerend goed in het buitenland moeten aspirant-kopers niets aan het toeval overlaten. Tenminste, niet als het aan Mondi, de belangenorganisatie ligt. Voor zowel speculanten als levensgenieters zijn er zelfs in deze tijd volop aantrekkelijke mogelijkheden. Maar dan hebben geïnteresseerden wel deskundige begeleiding nodig. Deze wordt aangeboden op het Mondi event.

Het Mondi event is een kleinschalig evenement dat zich richt op kopers van en investeerders in een woning in het buitenland. Uitsluitend professionele organisaties werken mee aan het event. Het motto is dan ook "kwaliteit gaat boven kwantiteit".

Deskundigen
Uniek aan het event is dat de bezoeker persoonlijk in gesprek kan gaan met deskundigen en hier vooraf kosteloos een afspraak kan maken. Of het nu gaat om fiscalisten, advocaten of financieel deskundigen, vanuit diverse branches worden organisaties uitgenodigd om de bezoeker van de gewenste informatie te voorzien. Daarnaast worden uitsluitend vooraf gescreende aanbieders van buitenlands onroerend goed uitgenodigd. Deze professionals voldoen aan strenge criteria en bieden een gevarieerd aanbod in alle prijssegmenten aan.

Het Mondi event vindt plaats op 7 en 8 november in Bilderberg Hotel Résidence Groot Heideborgh. Dit landgoed ligt midden op de Veluwe. Speciaal voor gasten die van ver komen of die optimaal van de omgeving willen genieten, biedt Mondi in samenwerking met de Bilderberg Groep aantrekkelijke arrangementen. Zo kunt u het nuttige met het aangename verenigen! Meer informatie leest u op www.mondi.nl/event.

----------



Ingezonden persbericht