TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 04-11-2009

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 7 november
Radio 2 - 16.00 uur

MOKE IN TROS MUZIEKCAFÉ

Moke is op zaterdag 7 november een van de gasten in TROS MUZIEKCAFÉ. Inmiddels is het alweer twee jaar geleden dat hun eerste album 'Shorland' verscheen. De plaat werd goud en leverde een kledingcontract met Karl Lagerfeld op. Verder stonden zij in het voorprogramma van Paul Weller, Keane, Amy MacDonald en Razorlight. In januari staan ze op Noorderslag in Groningen. Hun tweede album 'The Long and Dangerous Sea' is net verschenen.

'Pink Flamingo' is de naam van het vierde album van Danny Vera. Voor de opnames trok de Nederlandse singer/songwriter in april 2009 naar de Hilltop Studios in Nashville Tennessee. Naast de cd is ook een dvd verschenen, waar de documentaire 'The Hilltop Sessions' op staat. Danny Vera wordt hierin gevolgd tijdens het opnameproces.

Voice Male is een Vlaamse a capella popgroep die in eigen land en ver daarbuiten al jaren een begrip zijn. Ze namen liedjes op met o.a. Belle Perez, maakten tal van albums en theatershows en zijn regelmatig op televisie te zien. Met hun theatershow 'Voice Male at the Movies' nemen zij het publiek een avond lang mee op een reis langs de mooiste filmmuziek.

Vonder & Bloom zijn Nina Ebbenhout en Caroline Ouwendijk. Deze twee muzikanten schrijven en spelen bijzondere, gevoelige en pure liedjes - altijd meerstemmig en in het Engels. Na een toevallige ontmoeting in een Amsterdamse tram drie jaar geleden besloten zij als duo verder te gaan. 'Brillance of You' is de eerste single van het album 'Simple Peace of Mind' dat eind 2009 verschijnt.

Presentatie: Daniël Dekker

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl