Politie Brabant-Noord

Verkeersongeval met letsel

Cuijk, 's-Hertogenbosch, Boxmeer, 07-11-2009

Cuijk - Vrijdagmiddag omstreeks 16.00 uur zijn een 62-jarige man en de 6-jarige kleinzoon van de vriendin van de man, beiden uit Cuijk, op de Heeswijkseweg met de fiets ten val gekomen. De man was reclamefolders aan het bezorgen en het jongetje zat op de stang van de herenfiets. Waarschijnlijk is het jongetje met zijn voet tussen de spaken gekomen, waardoor de twee ten val kwamen. De man had last van zijn nek, het jongetje wat schaafwonden en last van zijn been. Beiden zijn per ambulance voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

's-Hertogenbosch - Vrijdagmiddag omstreeks 16.30 uur zijn een 62-jarige Rotterdamse automobilist en een 30-jarige Bossche automobilist op de Boschmeersingel bij een wegversmalling tegen elkaar gereden. De 30-jarige had lichte verwondingen aan zijn arm. De 62-jarige man was niet in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs, enkel van een Irakees rijbewijs. Beiden mannen zijn door de politie op het bureau verhoord.

Boxmeer - Vrijdagmiddag omstreeks 16.30 uur zijn een 43-jarige automobilist uit St. Anthonis en een 28-jarige voetgangster uit Cuijk op de Stationsweg in botsing gekomen. De vrouw stak vermoedelijk rennend de straat over om een trein te halen. De bestuurder van de bus week nog uit, maar kon een aanrijding niet voorkomen. De vrouw is door een kennis met lichte verwondingen ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.