Nieuw: DUFFE connectplek


TILBURG, 20091107 -- Naast de mooks DUF 1 en 2 is er nu ook de internetcommunity www.DUF.nl. Deze `duffe connectplek voor de duffen' is speciaal voor DUF-lezers.

Met de oproep: `Blog, twitter, share, chat, meet en greet hier met DUF-genoten en DUF-redactie en bak hier al je creatieve of kritische eieren' biedt de DUF redactie een broedplek aan DUF-fans. De fans kunnen gratis hun eigen plek in de site maken en vormgeven. De voltallige redactie blogt en chat zelf natuurlijk ook mee. De officiële lancering zal plaatsvinden in januari 2010.

Lyrisch
De mooks (mix tussen een boek en een blad) zijn een groot succes onder jongeren. DUF won al vele prijzen, acht in totaal, waaronder De Nederlandse Designprijs en een Gouden Zoen. Recensenten uit de landelijke pers zijn unaniem lyrisch.

Onbedroven
Bladendokter Rob van Vuure zegt, `DUF is fris, onbedorven: het heeft nog geen massabladeninfecties opgelopen. Ik krijg er écht een nieuw gevoel bij.' En de VPRO-gids vindt: `DUF zou eigenlijk gratis aan alle pubers verstrekt moeten worden'. Trouw: `Er is teveel om op te noemen, in dit bijzondere mook. Er is maar één uitweg: kopen en lezen.'

Bestel DUF: www.DUF.nu
DUFFE connectplek: www.DUF.nl





ingezonden persbericht