Voorpost voert actie tegen illegaliteit


ZAANDAM, 20091107 -- De Heel-Nederlandse actiegroep Voorpost voerde op zaterdagmiddag 7 november actie bij de detentieboten in de Achtersluispolder te Zaandam. Vanaf het dak van een gebouw aan de overkant protesteren Voorposters tegen het tolereren van illegaliteit in Nederland. Voorpost wil hiermee de stem van de zwijgende meerderheid laten horen.

Op de detentieboot worden illegale vreemdelingen bewaard waarvan noch de nationaliteit, noch de identiteit bekend is. Vanuit links-extremistische kringen is wekenlang opgeroepen om deel te nemen aan een demonstratie bij de detentieboot tegen het opsluiten van deze illegale vreemdelingen. Een groep Voorpostactivisten greep deze gelegenheid aan om een tegengeluid te laten horen. Voorpost vindt er niet mag worden toegeven aan mensen die weigeren mee te werken aan het vaststellen van hun identiteit. Niet meewerken = geen toegang tot Nederland!

Ondanks de wekenlange oproep om deel te nemen aan de demonstratie kwam slecht een handjevol demonstranten opdraven, voornamelijk ondersteund door familie van de bewoners van de "bajesboot". Op het moment dat de extreem-linkse demonstratie bij het detentiecentrum arriveerde verschenen er activisten van Voorpost op het dak van het er tegenover gelegen pand met een spandoek "illegaliteit is criminaliteit". De politie probeert de Voorpostactivisten op dit moment van het dak te halen.

Voorpost eist een kordaat optreden van de regering inzake illegalen. Een illegaal is iemand die zich niet aan de wetten en regels van het gastland houdt. Een illegaal dient daarom uitgezet te worden, mede om een aanzuigende werking te voorkomen. Toelating tot Nederland zonder dat de identiteit is vastgesteld is een beloning van wangedrag. Voorpost roept de politieke partijen op om hun rug recht te houden en niet toe te geven aan de roep van links-extremistische marginalen. De wet moet gehandhaafd blijven! Voorpost zal de komende maanden meer acties voeren tegen het tolereren van illegaliteit in Nederland. Illegaliteit = criminaliteit!

Hilversum, zaterdag 7 november 2009

Voorpost Nederland



Voor meer informatie:
Paul: 06-34.84.88.14
info-nl@voorpost.org
www.voorpost.org

Voorpost is een nationalistische heel-Nederlandse actie- en vormingsgroep. Voorpost is partijonafhankelijk en opereert in Nederland, Vlaanderen en Zuid-Vlaanderen. Voorpost strijdt voor de hereniging van Nederland en Vlaanderen en is o.a. tegen legalisering van drugs, tegen kindermisbruik en keert zich tegen de multiculturele illusie. Afgelopen jaren heeft Voorpost actie gevoerd tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie, tegen moslimextremisme en vóór de hereniging van Nederland en Vlaanderen. Dit jaar wordt onder andere actie gevoerd tegen drugs en voor het recht op vrije meningsuiting. Voorpost bestaat reeds meer dan 30 jaar.





ingezonden persbericht