KerstCreaties dit jaar ook in Expo Haarlemmermeer

20/04/2009 14:36

De Beursorganisatie BV

Noord-Holland komt "schandalig" vroeg in de kerstsfeer

De kerst- en winterfair KerstCreaties, de succesformule in Brabanthallen 's-Hertogenbosch krijgt er een tweede locatie bij in Expo Haarlemmermeer. Van 5 t/m 8 november kunnen bezoekers hier inspiratie opdoen voor de feestmaanden, leuke sinterklaas- en kerstcadeaus kopen en creatieve workshops volgen.

Dé centrale locatie voor Noord-Holland

De combinatie van sfeer, creativiteit en Kerst trekt al jaren veel bezoekers naar Brabanthallen

's-Hertogenbosch. KerstCreaties wordt hier eind november voor de 9de keer georganiseerd. Dé Beursorganisatie te Zaltbommel, die tekent voor de organisatie, kreeg vanuit zowel de exposanten als ook de bezoekers het verzoek om ook een KerstEvent in de buurt van Haarlem te organiseren. De Beursorganisatie vond die locatie in Expo Haarlemmermeer (eveneens onderdeel van Libéma Beurzen & Evenementen), het voormalige Floriade-terrein. Er kan vanaf deze locatie een heel groot achterland in de kerststemming gebracht worden!

De perfecte mix van Inspiratie, Lifestyle en Creativiteit

Het beursconcept is gelijk aan KerstCreaties 's-Hertogenbosch. Bezoekers ervaren de bijzondere sfeer van de feestdagen met (live) kerstmuziek, nostalgische geuren, culinaire proeverijen, fraaie feestmode, volop bloemschikdemonstratries, woonaccessoires en brocante. De thema's Landelijke wonen en buitenverlichting krijgen extra aandacht. De beurs vindt vroeg in het seizoen plaats, maar daar ziet Miranda Mosterd van Dé Beursorganisatie de voordelen van: "Als allereerste kerstbeurs van het jaar gaan wij optimaal uitpakken. Wij spelen in op het eerste warme, wintergevoel die mensen vaak begin november overvalt. Met KerstCreaties luiden wij de start het nieuwe feestseizoen in. Want ook voor Sinterklaas zijn er 1.001 leuke cadeaus te (work)shoppen!".

Genieten van mooie dingen

Genieten van mooie dingen is een belangrijk uitgangspunt. Maar eigenlijk is er voor ieder wat wils. Zo zijn er HomeCreaties (woonideeën en decoraties), ModeCreaties (feestelijke mode en accessoires), Work? (cadeautips en workshops), CulinaireCreaties (kooktheater met proeverijen en recepten), BloemCreaties (bloemschiktheater en demonstraties), WinterCreaties (diverse koren in Winterwonderland) en KidsCreaties (leuke workshops en kinderactiviteiten).

Alle informatie over de beurs inclusief deze thema's staat op www.kerstcreaties.nl. Geïnteresseerde standhouders kunnen hier een informatie-aanvraag invullen.





http://www.kerstcreaties.nl