Gemeente Teylingen

Maarten 't Hart tijdens Kunstweek Warmond 2009

Kom op de koffie bij Maarten 't Hart tijdens Kunstweek Warmond 2009

27 oktober 2009

Tijdens de Kunstweek Warmond 2009 mag Maarten `t Hart natuurlijk niet ontbreken. Op zondag 8 november 2009 krijgt iedereen de kans om zijn lievelingsboek van de bekende Warmondse schrijver te laten signeren tijdens een kopje koffie in het Kunstcafé.

Verbonden met Warmond

"De Kunstweek Warmond spreekt me aan omdat ik ben verbonden ben met Warmond én met kunst." zegt Maarten `t Hart "Of ik zelf kunstenaar ben weet ik niet. Plezier beleven aan kunst doe ik in elk geval wel. Vooral door middel van klassieke muziek. Alle soorten zijn hierbij goed; kamermuziek, opera... als het maar klassieke muziek is. De rest vind ik rommel. Als ik zelf een concert geef op piano of kerkorgel geniet ik, in combinatie met de spanning van zo'n optreden, het meest.

Verder lees ik ook graag boeken van andere schrijvers. Ik was al jong geïnteresseerd in taal en ben zelf begonnen met schrijven toen ik 10 jaar was. Mijn eerste boek ging over een circus in het dorp Maassluis waar ik toen woonde en verscheen in afleveringen in het blad van de plaatselijke korfbalvereniging. Ik heb nooit veel met beelden en schilderkunst gehad. Ben totaal niet visueel ingesteld. Vroeger vond ik het zelfs storend als er plaatjes in boeken stonden. Er kon op die plek dus geen tekst staan. Zonde!

Nieuwste boek

Tijdens de signeersessie in de Kunstweek Warmond is mijn nieuwste boek Verlovingstijd te koop en zal ik deze signeren. Maar mensen mogen ook een van mijn eerdere boeken meebrengen. Zelf neem ik ook oudere boeken mee die met korting gekocht kunnen worden. Tijdens het signeren kunnen mensen bij me aanschuiven voor een kopje koffie en een gesprek over mijzelf of mijn boeken als ze dat leuk vinden."

Signeersessie

Wilt u meer weten of Maarten 't Hart en zijn boeken? Kom dan tijdens de Kunstweek Warmond `op de koffie bij Maarten 't Hart'. De signeersessie is vrij toegankelijk en vindt plaats op zondag 8 november van 14.30 - 16.30 uur in het Kunstcafé in Warmond.

Kunstweek Warmond 2009

De Kunstweek Warmond 2009 vindt van zaterdag 7 november tot en met zondag 15 november 2009 plaats. Bij de organisatie van de Kunstweek Warmond zijn diverse partijen betrokken zoals kunstenaars in Warmond en gemeente Teylingen waaronder het kunstenaarscollectief Bollenstreek in Beeld (BIB), Galerie De Pomp, Kunstcafé De Galerie, de Teylinger Ondernemers Vereniging (TOV), Theater Het Trefpunt en Het Oude Raadhuis.

Voor meer informatie zie www.kunstweekwarmond.nl.

2009-10-23 Kunstweek beeld poster bij signeersessie Maarten 't Hartkopie