Ingezonden persbericht


NICK&SIMON, THOMAS BERGE, SITA, JIM, CH!PZ EN TESS BIJ DISNEY CHANNEL

Hilversum, 28 oktober 2009 Disney Channel is sinds 3 oktober in Nederland en dat moet gevierd worden! De familiezender organiseert op zondag 8 november een exclusief concert met optredens van Nick&Simon, Thomas Berge, Sita, Jim, Tess en Ch!pz. Niet alleen zingen zij hun grootste eigen hits, maar er zullen ook diverse bekende nummers uit 'High School Musical', 'Hannah Montana' en andere Disney-films en series te horen zijn!

Komende week rijdt Disney Channel het hele land door. Kinderen die de Disney Channel caravan bezoeken ontvangen een unieke code waarmee ze kans maken om bij het concert aanwezig te zijn. Zo stond de caravan afgelopen weekend in Rotterdam en zullen ook Eindhoven, Almere en Amsterdam bezocht worden. Op www.disneychannel.nl/live zijn de exacte locaties te vinden die door de caravan worden bezocht.

Kaarten zijn niet te koop, maar alleen te verkrijgen via Disney Channel. In Nederland is Disney Channel sinds 3 oktober gratis te ontvangen voor alle UPC-abonnees. Naast bekende progamma's als 'Hannah Montana', 'Phineas and Ferb' en 'Zack&Cody' worden er ook nieuwe series zoals 'JONAS' en 'Wizards of Waverly Place' uitgezonden.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 167 landen en in 32 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films.



Ingezonden persbericht