Pain And Glory en Dangerzone brengen Titel gevechten naar Lelystad


Pain And Glory en Dangerzone brengen Titel gevechten naar Lelystad

LELYSTAD, 20091008 -- Op 8 november zal na lang wachten het succesvolle kickboksgala van april jongstleden een vervolg krijgen. Organisatie Pain and Glory heeft na de vele positieve reacties vanuit de kickbokswereld en gemeente Lelystad besloten het evenement naar een nog hoger niveau te tillen door twee succesvolle concepten te bundelen. Samen met de R&G Promotions uit Amsterdam zullen zij op 8 november 2009, wederom in sporthal de Rietlanden in Lelystad, het kickboksgala: `Pain and Glory VS Dangerzone' organiseren.

Dangerzone & Pain and Glory

Dangerzone staat in Nederland bekend om haar matchmaking. Het concept van Dangerzone is om Rivalerende vechters en sportscholen te matchen met elkaar waardoor iedere match geladen is. Organisatie Pain and Glory staat bekend om haar trouwe aanhang en getalenteerde vechters. De organisatie is volop bezig met de voorbereidingen, om het publiek te trakteren op nog betere vechters en nog meer spanning en sensatie.

Vechters

Op het gala zullen minimaal twee professionele partijen worden gevochten waar 2 belangrijke titels mee gemoeid zijn. Zo zal voor de Contender titel, local heroe Lisanne van der Molen het opnemen tegen Rashida Bouhaut Deze titel is officiële titel van de bond waaronder PAG VS DZ onder Auspiciën van staat.
Daarnaast zal Errol Koning Almere uitkomen tegen Eshan Ullah Emmeloord, voor de titel tot 76.5 KG. Beide heren zijn gebrand om de felbegeerde titel te winnen. De organisatie kondigt met trots aan dat Chelten Winkelaar zijn eerste partij kickbokspartij zal draaien op Pain And Glory VS Dangerzone.
Uiteraard zijn er een flink aantal vechters uit Lelystad vertegenwoordig. Wij zetten ze graag even voor u op een rijtje:
* Chelten Winkelaar 90KG
* Rudy Benjamin 75 KG
* Marcelo Copra 100 KG
* Jouad Kiri 74KG
* Ali Berkham 85 KG
* Djes Paulina 67 KG
* Terence Rijsebrij 60 KG

Aanvang
Op 8 november 2009 zullen de deuren om 18.00 uur open gaan. De aanvang zal om 19:00 uur zijn. De organisatie verwacht om het gala af te ronden om 23:30 uur. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar: www.painandglory.nl





Marcelo Copra