Ingezonden persbericht


HANK MOODY IS TERUG!

Aanstaande zondag eerste aflevering nieuw seizoen Californication bij Comedy Central

Vanaf zondag is het dan zover: dan gaat het 3e seizoen van de Amerikaanse hitserie Californication van start! De eendagsvlieg auteur Hank Moody merkt dat, nu de royalty's van zijn eerste en enige succes roman beginnen op te drogen, hij ouderwets aan het werk moet om geld te verdienen.

In het derde seizoen gaat Moody terug de schoolbanken in als leraar Engels, met alle gevolgen van dien... De man die altijd recht door zee is en het leven keihard doorleeft, probeert een balans te vinden tussen zijn player status op de campus en het opvoeden van zijn rebellerende dochter onder het motto: "Doe wat ik zeg, niet wat ik doe.”

Leuk detail: de dochter van actrice Susan Saradon in Californication speelt de rol van de strippende leerling van Hank. Het derde seizoen komt letterlijk vers van de pers, want ook in Amerika is dit seizoen pas net begonnen. Het vierde seizoen is al besteld en wordt begin volgend jaar opgenomen.

Californication: vanaf zondag 8 november om 22.30 uur bij Comedy Central

Voor vragen en/of beeldmateriaal kun je altijd contact met ons opnemen.

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.




Ingezonden persbericht