Ingezonden persbericht


Zondag a.s. signeersessie Hank Moody bij American Book Centre Amsterdam

De beroemde schrijver Hank Moody uit de hitserie Californication brengt een kortstondig bezoek aan Amsterdam en zal hierbij zijn bestseller 'God Hates us All' aanstaande zondag signeren in The American Book Centre Amsterdam om 15.00 uur.

Hank Moody is een New Yorkse schrijver die voor de verfilming van zijn boek ' God Hates Us All' naar Los Angeles verhuisde. Het boek werd verfilmd als A Crazy Little Thing called Love, met in de hoofdrollen Tom Cruise en Katie Holmes, en werd een enorm succes. Na dit succes heeft Moody geen boeken meer uitgebracht, maar was hij werkzaam voor een populaire blog in Los Angeles en schreef een, nog niet uitgebrachte, biografie van de populaire muzikant Lew Ashbie. Moody houdt momenteel, over zijn verblijf in Amsterdam, een blog bij (http://hankmoodyinholland.wordpress.com) en is te volgen via Twitter (http://twitter.com/_hankmoody).

Over 'God hates Us All'

'God Hates us All' vertelt het verhaal van een 'drop out' die toevalligerwijs drugsdealer wordt in New York. Hoewel het niet autobiografisch is, vertoont het boek opvallend veel parallellen met het echte leven van Moody. Door het succes van de film en de populaire TV serie Californication is het boek in 2009 opnieuw uitgebracht.

Seizoen 3 van Californication is vanaf zondag 8 november om 22.30 uur te zien bij Comedy Central

*The American Book Centre is een onafhankelijk familiebedrijf opgericht door Amerikanen in 1970. Inmiddels zijn er twee vestigingen, 't Spui Amsterdam en Lange Poten Den Haag http://www.abc.nl

Voor vragen en/of beeldmateriaal kun je altijd contact met ons opnemen.