Jumbo supermarkten


Veghel, 5 november 2009

PERSBERICHT

JUMBO URMOND STAAT KLAAR VOOR JUMBO KLANTEN UIT STEIN Jumbo Stein zet gratis taxibus in

Jumbo Supermarkten in Stein zet een taxibus in om klanten gratis naar het Jumbofiliaal in Urmond te vervoeren. Hiermee wil filiaalmanager Jo Stallinga zijn klanten de mogelijkheid bieden om de boodschappen bij Jumbo te blijven doen. De bus rijdt van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

De Jumbo in het winkelcentrum is één van de vele winkels die afgelopen weekeinde door brand zijn getroffen. Hierdoor kunnen mensen daar geen boodschappen meer doen. Jumbo is hard op zoek naar een noodlocatie, van waaruit de verkoop in ieder geval tijdelijk kan worden hervat. Tot die tijd wil Jumbo alles doen om de klanten toch de kans te geven hun dagelijkse boodschappen te halen. `'Wij begrijpen hoe vervelend het is voor onze klanten dat ze nu niet bij ons terecht kunnen. Hoewel het overmacht is en klanten daar alle begrip voor tonen, willen we toch iets voor hen doen, om de nood te lenigen. De taxiservice is een goede manier om hen tegemoet te komen. Bij Jumbo willen we de klant altijd de beste service geven. In noodsituaties proberen we daar ook op creatieve wijze invulling aan te geven,''aldus Jo Stallinga. Dat dit gelukt is, blijkt volgens de filiaalmanager van Jumbo Stein uit de grote belangstelling voor het gratis busvervoer. De bus rijdt al een paar dagen en er wordt veel gebruik van gemaakt. De taxi-bus vertrekt vanaf het bejaardencentrum `De Stevel'. Opstap plaats is bij de hoofdingang. De laatste bus vertrekt om 12.30 uur terug van Urmond richting Stein.
Jumbo weet nog niet waar en wanneer een noodlocatie in gebruik kan worden genomen. De supermarktketen is hierover in overleg met onder andere de gemeente. Over de nieuwbouw van het winkelcentrum is nog niets bekend.

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Inmiddels heeft Jumbo 128 winkels, verspreid over het hele land. Het familiebedrijf wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Jumbo is onlangs





voor de vijfde keer op rij uitgeroepen tot beste supermarktketen door de klanten. Ook is Jumbo Supermarkten al twee keer uitgeroepen tot meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland.

---

Noot voor de redactie ­