Politie Brabant-Noord Alcohol en verkeer

Regio, 08-11-2009

Mill en St. Hubert - Zaterdagavond omstreeks 23.30 uur is een 28-jarige inwoners van Cuijk op de Hapseweg aangehouden voor rijden onder invloed. De man, die opviel omdat hij te hard reed, bleek iets te veel gedronken te hebben. De man is overgebracht naar het bureau en na verhoor met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.

Veghel - Zaterdag iets voor middernacht is een 22-jarige beginnend bestuurder uit Boekel op de Deken Snoeckstraat aangehouden voor rijden onder invloed. De man bleek iets te veel gedronken te hebben. De man is overgebracht naar het bureau en na verhoor met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.

Sint Oedenrode - Zondag iets na middernacht is een 60-jarige man uit Vlijmen op de Corridor aangehouden voor rijden onder invloed. De man bleek bijna twee keer te veel gedronken te hebben. De man is overgebracht naar het bureau en na verhoor met een rijverbod en proces-verbaal heengezonden.

Schijndel - Zondagochtend omstreeks 07.00 uur werd een 21-jarige man uit Schijndel aangehouden voor het rijden met een op 16 oktober jl. ongeldig verklaard rijbewijs. De man kreeg een proces-verbaal.