Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 08-11-2009

Automobilist aangehouden voor rijden onder invloed van drugs

OUDENBOSCH: De politie controleerde zondag om 02.15 uur tijdens de surveillance het kenteken van een auto die op de Bosschendijk reed. De APK van het voertuig bleek te zijn verlopen. De 20-jarige bestuurder uit Standdaarbuiten werd staande gehouden en aangesproken. In de auto zagen de agenten een flesje met doorzichtige vloeistof liggen. Bij navraag bleek dit GHB te zijn. De bestuurder is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau, waar hij verklaarde onder invloed te zijn van GHB en cocaïne.
Van de man is door een arts bloed afgenomen voor een bloedproef. De GHB is in beslag genomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Vrouw belaagd door onbekende

BERGEN OP ZOOM: Een 40-jarige vrouw wilde zondag rond 05.45 uur haar woning aan de Burgemeester Freijterslaan binnen gaan, toen ze werd vastgepakt voor een onbekende man. De man duwde haar de hal van haar woning binnen. De vrouw begon te gillen en de man ging er vandoor. Het motief van de man is onbekend. Een buurman kwam op het gegil af en ving de vrouw op.

Auteur: Inge Rijgersberg

Laatst gewijzigd 08-11-2009 14:42 | © Regio Midden en West Brabant |