Halloween doet Walibi vollopen, ondanks het regenweer

08/11/2009 15:43

WALIBI BELGIUM

Waver, 8 november 2009 - De 100 monsters van het Monster Festival mogen vanavond de herfstvakantie met glans afsluiten. Tijdens het Halloween weekend van 31 oktober mocht het Waverse park maar liefst 37.000 griezelende bezoekers ontvangen, een absoluut record sinds het ontstaan van Halloween in Walibi in 2000. Op zaterdag 31 oktober kwamen meer dan 5000 bezoekers met de trein.

Het slechte weer van de afgelopen herfstvakantie heeft de bezoekers niet weerhouden te komen griezelen en huiveren op de tonen van het Monsterfestival. "Bezoekers blijken zich goed voor te bereiden op de weersomstandigheden en laten zich niet afschrikken door een beetje regen. Bovendien droeg het druilerige weer bij tot de sfeer van het park tijdens deze Halloween periode." aldus Fernando Medroa, directeur van het park.

De absolute Halloween hit van deze verjaardagseditie was de nieuwste attractie ZOO Terror, een museum voor Monsters, die 'veilig' achter tralies zitten. De positieve reacties van de bezoekers zorgde voor een goede mond-op-mond reclame waardoor deze attractie op de topdagen zelfs tijdelijk haar deuren moest sluiten.

Walibi sluit nu tot 31 maart 2010 haar deuren voor een welverdiende winterslaap.

Voor wie niet genoeg krijgt van de oranje Kangoeroe kan tijdens de najaarsperiode een duik komen nemen in Aqualibi, het subtropisch zwemparadijs naast Walibi.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel