Politie Gelderland-Zuid

Meerdere personen vast na mishandeling en belediging

Nijmegen, 08-11-2009 o Zaterdagnacht zijn meerdere personen aangehouden voor mishandeling van andere uitgaansbezoekers en/of belediging van politiemensen. De bewaker van een fietsenstalling was een van de slachtoffers.

De bewaker van de fietsenstalling aan de Bisschop Hamerstraat kreeg van een 19-jarige man uit Eindhoven, rond 3 uur enkele klappen op zijn hoofd. De aanleiding was het feit dat de bewaker de man aansprak op het feit dat deze een fiets meenam, die niet zijn eigendom was. Het slachtoffer moest voor behandeling van zijn wond naar het ziekenhuis.

Een 20-jarige Nijmegenaar werd zaterdagnacht op de Molenstraat aangehouden voor belediging van een politieagent. De man weigerde te voldoen aan het bevel om weg te gaan, toen de politie tussen 2 groepen ruziënde jongeren kwam en hen uit elkaar hield. De verdachte weigerde weg te gaan en beledigde de politieman.

Een andere 20-jarige Nijmegenaar werd een uur later, om 03.30 uur aangehouden op dezelfde straat. Hij beledigde eveneens een politieagent.

Rond 4 uur werden politiebikers aangesproken door een man met bebloed hoofd. Hij was even daarvoor door een andere cafébezoeker met een glas op zijn hoofd geslagen. De verdachte, een 25-jarige man uit Millingen aan de Rijn, werd in de bar aangehouden. Het slachtoffer is voor behandeling van zijn hoofdwond vervoerd door de ambulance. (01)

Laatst gewijzigd 08-11-2009 15:33 | © Regio Gelderland-Zuid |