Politie Twente

Persbericht Politie Twente op verzoek van Politie Noord- en Oost Gelderland Zondag 8 november 2009

Vermiste jongen teruggevonden
Rijssen
De 15-jarige jongen is omstreeks 16.45 uur door de politie aangetroffen op het station in Rijssen. Hij is ongedeerd en wordt weer overgebracht naar de zorgboerderij in Lochem.

Onderstaand persbericht is vandaag, 8 november, verzonden.

Persbericht Politie Twente op verzoek van Politie Noord- en Oost Gelderland Zondag 8 november 2009

Jongen van zorgboerderij vermist Lochem

Medewerkers van een zorgboerderij uit Lochem en de politie zijn op zoek naar een 15-jarige jongen, die in de nacht van zaterdag op zondag 8 november is weggelopen. Hij heeft zijn zwarte Labrador meegenomen.

De jongen was zaterdagavond naar bed gegaan en bleek vanmorgen te zijn verdwenen. Medewerkers van de zorgboerderij zijn gaan zoeken en hebben de politie geïnformeerd. Ook deze is een zoekactie gestart en besloten werd een SMS-bericht in de omgeving te versturen. Aan de hand hiervan kwamen er meerdere tips bij de politie binnen dat hij in Rijssen is gesignaleerd, maar hij is nog niet gevonden.

De jongen is ongeveer 1.60m, heeft donker kort haar en draagt een blauwe spijkerbroek, een bruine jas en groene laarzen. Hij heeft ook een weekendtas bij zich en fietst op een speciale fiets met drie wielen. Voor tips kunt u bellen met 0900 - 8844.