Politie Zeeland


---


Z-3365-2009. Mannen aangehouden in Terneuzen
Politie Zeeland heeft zaterdag om 20.30 uur twee mannen aangehouden op het Stadhuisplein in Terneuzen.
Een 50-jarige bestuurder van een personenauto uit België botste op een geparkeerde auto van een 20-jarige man uit de gemeente Hulst.
De passagier van de 50-jarige, een 52-jarige Belg, bemoeide zich met het voorval en begon de 20-jarige man te slaan en te schoppen.
Politie Zeeland heeft zowel de 50-jarige man als de 52-jarige man aangehouden. De eerste omdat hij bijna 4x teveel alcohol had genuttigd, hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Z-3366-2009. inbraken Vogelwaarde
In Vogelwaarde werden zondagochtend twee inbraken ontdekt in de Elzenstraat en de Bossestraat.
Twee kantines van sportverenigingen waren het doelwit van inbrekers. In de Bossestraat is een beamer weggenomen en in de Elzenstraat een geldbedrag.

Z-3367-2009. Getuigenoproep vrijheidsberoving Hulst
Politie Zeeland zoekt getuigen van een vrijheidsberoving die plaatsvond op zaterdag 7 november tussen 11.35 uur en 12.00 uur in de Overdamstraat in Hulst.
Een 17-jarig meisje uit Hulst liep op de Overdamstraat ter hoogte van een bouwhek, toen zij door een 21-jarige man uit Hulst werd vastgepakt. De twee bevonden zich hierna een tiental minuten achter een busje. Het meisje wist zich los te rukken en rende weg richting centrum. De man rende achter haar aan, greep haar weer vast en duwde haar een zonnestudio in. Even later ging de man weg en zag het meisje kans weg te komen. De oorzaak van dit voorval ligt in de relationele sfeer.
De 21-jarige man uit Hulst is zondag rond 09.30 uur door de politie aangehouden in zijn woning
Tijdens dit voorval waren tientallen mensen op straat en de politie verzoekt deze getuigen zich te melden bij het politiebureau in Hulst of te bellen naar 0900-8844.