Ingezonden persbericht


3e NPM RUN FOR THE HUNGER PROJECT

Amsterdam, 16 oktober 2009. Op zondag 8 november zal in het Amsterdamse Bos de 3e NPM Run for the Hunger Project plaatsvinden. Zo'n 40 teams van verschillende bedrijven zullen 5 of 10 kilometer hardlopen of individueel 6 km wandelen. De opbrengst komt geheel ten goede aan The Hunger Project. Vorig jaar brachten de lopers maar liefst EUR 31.000,-- bij elkaar. The Hunger Project ondersteunt mensen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen zonder honger. Hoe? Door in mensen te investeren. In Afrika, in Azië en in Zuid-Amerika. De organisatie hoopt de opbrengst dit jaar te verdubbelen.

Run
Een running team bestaat uit 6 personen, waarvan er 2 tien kilometer rennen en de overige 4 vijf kilometer afleggen. In totaal dus 40 kilometer. De beste teams zullen roem en eer in ontvangst mogen nemen, maar de uiteindelijke winnaar zal The Hunger Project zijn. De Run gaat om 12:00 uur van start.

Walk
Voor commissarissen, directeuren, aandeelhouders en anderen die niet zo hard willen of kunnen lopen is er dit jaar speciaal de Walk for The Hunger Project. Inschrijving is op individuele basis, maar er zal in teams worden gewandeld over een afstand van 6 kilometer. De wandelaars zullen om 11:00 uur starten.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 23 oktober 2009 door middel van een mailbevestiging naar José Cubo (cubo@npm-capital.com). Deelname voor een Running team is minimaal EUR 1.000,--. Voor deelname aan de Walk geldt een minimaal bedrag van EUR 100,-- per persoon. De gestorte bedragen zullen volledig ten goede komen aan The Hunger Project.

Informatie
Op http://runforthp.web-log.nl/mijn_weblog/ kan men meer informatie vinden en is te zien welke teams en personen zich al hebben aangemeld.

--------- EINDE PERSBERICHT -----------