Gemeente Coevorden

Wegafsluitingen tijdens Ganzenmarkt

Het is bijna weer zover, Coevorden viert de jaarlijkse Ganzenmarkt. Op maandag 9 november worden de Miss en Minimiss Ganzenhoedster gekozen, is er een jaarmarkt en voor jong en oud veel vertier in de stad Coevorden.

Vanaf donderdag 5 november tot en met maandag 9 november is er kermis. In verband hiermee worden de Markt, Gedempte Haven en een gedeelte van het Kasteel vanaf de Aleida Kramersingel in Coevorden van 3 november tot en met 10 november afgesloten voor het doorgaande verkeer.

In de periode van 5 november tot en met 9 november wordt de Weeshuisstraat, vanaf de markt tot aan de Rikkerstraat, voor het doorgaande verkeer afgesloten.

Op maandag 9 november zijn de volgende wegen afgesloten voor het doorgaande verkeer: het Kasteel, vanaf de kruising Aleida Kramersingel tot aan de Markt, de Aleida Kramersingel tot de Coehoornstraat, de Friesestraat, de Sallandsestraat en de Bentheimerstraat vanaf de Spoorhavenstraat/Oostersingel. Voor de Spoorhavenstraat en Oostersingel wordt tevens een parkeerverbod ingesteld.