Gemeente Heemskerk


woensdag, 28 oktober 2009

Werk aan asfalt op vier plaatsen in Heemskerk

Op vier plekken in Heemskerk wordt in de week van 9 november aan het asfalt gewerkt. Op deze plaatsen zijn omleidingen aangegeven en de direct aanliggende woningen zijn beperkt of tijdelijk niet bereikbaar.

De rijbaan van de Rijksstraatweg, tussen rotonde Smidse en de Starweg/Strengweg wordt geheel opnieuw geasfalteerd. Vanaf maandag 9 november tot en met woensdag 11 november is de rijbaan afgesloten, het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Wateracker. Op maandag 9 november starten de voorbereidende werkzaamheden, de woningen en bedrijven zijn dan beperkt bereikbaar voor de direct betrokkenen. Op dinsdag 10 november wordt er geasfalteerd, de rijweg is dan ook geheel afgesloten. Woensdag 11 november worden de werkzaamheden afgerond, ook dan zijn de woningen en bedrijven voor de direct betrokkenen weer beperkt bereikbaar.
Het fietspad aan oostkant van de Rijksstraatweg, tussen huisnummer 168 en de Noordermaatweg wordt op dinsdag 10 november opnieuw geasfalteerd. De aanliggende woningen zijn beperkt bereikbaar. Er wordt voor gezorgd dat het benzinestation de gehele dag bereikbaar is. De fietsers worden over het westelijke fietspad omgeleid. De werkzaamheden zijn aan het eind van de dag afgerond. De rijbaan van de Jan Ligthartstraat, tussen de Starweg/Ruysdaelstraat en bocht Jonkheer Geverslaan wordt geheel opnieuw geasfalteerd, met aan de zijkanten rode fietsstroken. Vanaf dinsdag 10 november tot en met donderdag 12 november is de rijbaan afgesloten, het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Op dinsdag 10 november starten de voorbereidende werkzaamheden, de woningen zijn dan beperkt bereikbaar voor de direct betrokkenen. Op woensdag 11 november wordt er geasfalteerd, de rijweg is dan geheel afgesloten en de woningen zijn tijdens werktijden niet bereikbaar. Donderdag 12 november worden de werkzaamheden afgerond, ook dan zijn de woningen voor de direct betrokkenen weer beperkt bereikbaar.
De rotonde Gerrit van Assendelftstraat/Jan van Kuikweg wordt geheel opnieuw geasfalteerd met een deel van de vier aansluitende rijbanen. Vanaf woensdag 11 november tot en met donderdag 12 november is de rijbaan afgesloten, het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Op woensdag 11 november zijn de voorbereidende werkzaamheden en wordt er geasfalteerd. De rijweg is dan ook geheel afgesloten en de woningen zijn tijdens werktijden niet bereikbaar. Donderdag 12 november worden de werkzaamheden afgerond, dan zijn de woningen voor de direct aanwonenden beperkt bereikbaar.

---